Zzu Peektures

By: Zzu Peektures

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 7-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hijau

 
 
 
Takde mood .... 0)


Monday, 28-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Manipulasi Gambar - Art??

 
Ermm gambar seseorang dimanipulasikan dalam Photoshop .... most people anggap ianya ART .... [so do I ] .... BTW,ni adalah sebahagian dr my work kat DeviantArt .... ...sebab bosan punya pasal ....


Monday, 21-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga Keindahan II

 
 
 
1. Bunga Butang
2. Bunga Bayam
3. Bunga Ulam Raja

Digital Cam + Photoshop




Monday, 14-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Corak Tekstil

 
 
 
View all 12 photos...
I thought corak kain ni lawa, saja nak share. Bagus juga untuk para designers yang tengah takde idea. Boleh 'improvise' dari corak kain nih . Anyway, the pink and kain batik tuh semestinya kain untuk buat baju kebaya. Nasiblah warna merah jambu ... sebab jika ikut tradisi, dulu-dulu kebaya putih ni pakaian untuk berkabung ...dan juga warna hitam, biru, hijau ..... ahaks ... Dulu arwah nenek ada sehelai baju kebaya warna coklat, tapi dah jadi kain lap buruk sekarang nih .... agak-agaknya apa maksud warna coklat yek? ... akekeke tak sangka pula pakaian berlainan warna ada maksudnya tersendiri



Thursday, 30-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
2004..in memories Part II

FLop
Poppy
In
View all 5 photos...
A bunch of Flop Poppy Pics...BTW, I'm not a big fan of theirs. Just coincidentally I was there when they performed to promote their new album .... somewhre in February...

All Pics were edited in Photoshop, because the original pics looks terrible .....Blame the one who took it ...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net